Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

VI Jaworskie Dyktando

2015-09-15 11:16:30, dodał: Weronika , kategoria: teatr
Jeśli nie jest ci obcy język ojczysty, zależy ci na poprawności wypowiedzi, masz swoje zdanie na temat współczesnej polszczyzny – weź udział w VI JAWORSKIM DYKTANDZIE! 22 października br. o godz. 17.00 w jaworskim Teatrze. Zapraszamy dzieci i młodzież ze wszystkich typów szkół, studentów oraz dorosłych.

DRZWI OTWARTE NABORU DO SEKCJI ARTYSTYCZNYCH 2015/2016

2015-09-11 14:37:48, dodał: Maja, kategoria: teatr
Serdecznie zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych na DRZWI OTWARTE NABORU DO SEKCJI ARTYSTYCZNYCH prowadzonych przez najlepszych instruktorów plastyki, muzyki, teatru i innych. Zajęcia odbywać się będą od października w różnych oddziałach Jaworskiego Ośrodka Kultury, tj. w Teatrze Miejskim, Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa (ECMEN) oraz Art-Kadii (Rynek 16) .
UWAGA! Czekamy na Państwa dnia 21.09.2015r. /pn o godz. 17.00 w Teatrze Miejskim.

Akcja "Kolorujemy nasz Mrowisko"

2015-09-08 08:56:08, dodał: Weronika , kategoria: ecmen
Świetna zabawa, przepełniona radością i twórcza zabawą! Dzieci z osiedla Metalowców razem z rodzicami uczestniczyli w zabawie pn. "Kolorujemy nasze Mrowisko", która odbyła się w piątek, 4 września, w osiedlowym klubie Mrowisko. Hasłem zabawy było malowanie bajkowych postaci na ścianie w jednej z sal integracyjnych. Kolorowa ścianka zostanie na długo, jako pamiątka tym przedsięwzięciu.

Organizatorzy zabawy przygotowali również gry, zabawy, dmuchany zamek oraz grill i słodki poczęstunek.

Koncert LAO CHE

2015-09-04 11:01:40, dodał: Weronika , kategoria: teatr
Miła niespodzianka dla fanów zespołu i nie tylko! 24 września, w naszym Teatrze, ponownie zagości zespół Lao Che. Tym razem zaprezentuje się w utworach ze swojej nowej płyty pt. "Dzieciom".

Serdecznie zapraszamy 24 września (czwartek), godzina 20:00, Teatr Miejski w Jaworze. Bilety do nabycia od poniedziałku 7.09, w cenie 35 zł (JOK, za pomocą platformy http://www.jok.jawor.pl/rezerwacja-biletow). W dniu koncertu bilety w cenie 40 zł.

Święto Chleba i Piernika za nami!

2015-09-02 12:31:00, dodał: Weronika , kategoria: teatr
Trzy dni wspaniałej zabawy, uczta dla ducha i dla ciała, czyli Święto Chleba i Piernika 2015. Słoneczny weekend dostarczył wielu mieszkańcom moc atrakcji.

Kolorujemy nasz MROWISKO!

2015-08-27 13:12:20, dodał: Weronika , kategoria: ecmen
Serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy!
4 września (piątek) akcja pn. KOLORUJEMY NASZE MROWISKO. Zapraszamy rodziny z osiedla Metalowców na godzinę 16:00. W programie wiele atrakcji: gry, zabawy, słodki poczęstunek i wiele innych :)

ul. Szpitalna 7e
Godzina 16:00
ZAPRASZAMY!

Zakończenie konkursu - "Zostań Twarzą Święta Chleba i Piernika 2015"

2015-08-25 11:12:07, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
Informujemy, że z dniem 24 sierpnia 2015 r. zakończone zostało zbieranie głosów w konkursie "Zostań Twarzą Święta Chleba i Piernika 2015". Za wszystkie nadesłane przez Państwa głosy serdecznie dziękujemy. Zapraszamy na sobotnią galę na rynku w Jaworze na ogłoszenie wyników.

Ogłaszamy start głosowania w konkursie „Zostań Twarzą Święta Chleba i Piernika 2015”

2015-08-11 14:49:29, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
Zapraszamy do udziału w głosowaniu w konkursie o tytuł najpiękniejszej twarzy w konkursie „Zostań Twarzą Święta Chleba i Piernika 2015.”

Nabór wystawców na II edycję Święta Chleba i Piernika

2015-06-15 15:37:33, dodał: Weronika , kategoria: teatr
Informujemy, że przyjmowanie zgłoszeń od wystawców zostało zakończone.

Święto Chleba i Piernika

2015-07-31 09:48:12, dodał: Weronika , kategoria: teatr
Święto Chleba i Piernika już za niecały miesiąc! Zapraszamy do Jawora na tę niezwykłą imprezę, która łączy sztukę i najwyższy kunszt piekarniczy z różnorodnością smaków, gatunków i metod wypiekania. W roli głównej – jaworski chleb i pierniki.
Jaworski Ośrodek Kultury 2022