Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Dni Jawora 2013

2013-06-10 12:15:10, dodał: Ewelina , kategoria: teatr


BIG CYC, zespół BABYLON z repertuarem formacji BONEY M, zespół JGL z przebojami formacji DŻEM, MALEO REGGAE ROCKERS to gwiazdy Dni Jawora 2013. Impreza rozpocznie się w piątek 21 czerwca a zakończy w niedzielę 23 czerwca i, podobnie jak w latach ubiegłych, odbędzie się na Stadionie Miejskim.




Zobacz plakat w powiększeniu


BIG CYC

Zespół BIG CYC obchodzi w tym roku 25-lecie istnienia zespołu!
Zapraszamy na jubileuszowy koncert w piątkowy wieczór.
Poniżej utwór "Słoiki", posłuchajcie co czeka Was na Dniach Jawora!



Oficjalna strona zespołu http://www.bigcyc.pl/




MALEO REGGAE ROCKERS

MALEO REGGAE ROCKERS to gwiazda sobotniego wieczoru.
Posłuchajcie ich utworu!



Oficjalna strona zespołu http://www.maleo.pl/





Jaworski Ośrodek Kultury 2022