Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Mały Festiwal "Ty i Ja" Jawor 2013

2013-08-26 09:51:01, dodał: Weronika , kategoria: ecmen
Jaworski Ośrodek Kultury serdecznie zaprasza wszystkich do uczestnictwa w "Małym Festiwalu Ty i Ja" Jawor 2013. Impreza odbywać się będzie w dniach 3-4 września, w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa. Mały Festiwal odbywa się w ramach Europejskiego Festiwalu Filmowego Integracja Ty i Ja, który odbywa się w Koszalinie i z roku na rok gromadzi coraz więcej widzów i sympatyków.

Głównym celem Festiwalu jest integracja środowisk osób niepełnosprawnych ze społeczeństwem poprzez prezentację filmów o tematyce, problemach i życiu osób niepełnosprawnych. Projekcjom filmowym towarzyszą różnego rodzaju wydarzenia artystyczne, na których prezentowana jest twórczość artystów niepełnosprawnych. Odbywają się koncerty, wystawy, recitale, warsztaty i spotkania autorskie, na których rozwija się i umacnia idea integracji.
Już po raz trzeci w małych miejscowościach, miasteczkach i miastach na terenie całego kraju, równolegle w głównymi wydarzeniami festiwalowymi w Koszalinie, odbędą się Małe Festiwale „Ty i Ja”. Ich celem jest integracja osób niepełnosprawnych ze społecznością lokalną. Wybranym projekcjom festiwalowym towarzyszyć będą prezentacje twórczości osób niepełnosprawnych, koncerty, wystawy, happeningi i inne działania interdyscyplinarne. Organizatorzy 10. EEF Integracja Ty i Ja udostępniają materiały filmowe i promocyjne oraz wszechstronną pomoc merytoryczną.
Festiwal z roku na rok cieszy się coraz większym zainteresowaniem mediów, stowarzyszeń, fundacji i instytucji samorządowych, dlatego tym bardziej jest nam miło organizować go w Jaworze.

Poniżej szczegółowy plan imprezy:

03.09.2013r. (wtorek):
10:00 – Oficjalne otwarcie Małego Festiwalu Ty i Ja Jawor 03-04.09.2013 organizowanego w ramach 10. Europejskiego Festiwalu Filmowego Integracja Ty i Ja Koszalin 03-07.09.2013
10:15 – Making of 9. Europejski Festiwal Filmowy Integracja Ty i Ja Koszalin, 4 – 8 września 2012- relacja z głównego festiwalu w Koszalinie
10:30 – Spektakl pt. „Moralność?” w wykonaniu uczestników Ośrodka Wsparcia
10:50 – Prezentacja filmu festiwalowego pt. „Cyrk motyli” reż. Joshua Weigel, USA 2009, 22 min.
11:15 – Prezentacja filmu festiwalowego pt. „Ołówek” reż. Joanna Frydrych, Polska 2012, 11 min.
11:30 – Wystawa prac plastycznych wykonanych przez uczestników Ośrodka Wsparcia, Dziennego Ośrodka Wsparcia i Warsztatów Terapii Zajęciowej

04.09.2013r. (środa):
10:00 – Otwarcie drugiego dnia Małego Festiwalu Ty i Ja Jawor 03-04.09.2013 organizowanego w ramach 10. Europejskiego Festiwalu Filmowego Integracja Ty i Ja Koszalin 03-07.09.2013
10:05 - Making of 9. Europejski Festiwal Filmowy Integracja Ty i Ja Koszalin, 4 – 8 września 2012- relacja z głównego festiwalu w Koszalinie
10:10 – Prezentacja filmu festiwalowego pt. „Droga do zrozumienia” reż. Marcin Kondraciuk, Polska 2012, 40 min.
11:00 - Wolna scena
11.15- Zabawy i tańce integracyjne
11:30 - Wystawa prac plastycznych wykonana przez uczestników Ośrodka Wsparcia, Dziennego Ośrodka Wsparcia i Warsztatów Terapii Zajęciowej
18:00 – Koncert zespołu „Outsider” działającego przy Warsztatach Terapii Zajęciowej w Jaworze.
19:00 – Prezentacja filmów festiwalowych w ramach Klubu Kinomaniaka:
a) Making of 9. Europejski Festiwal Filmowy Integracja Ty i Ja Koszalin, 4 – 8 września 2012 – relacja z głównego festiwalu w Koszalinie
b) „Cyrk motyli” reż. Joshua Weigel, USA 2009, 22 min.
c)„Ołówek” reż. Joanna Frydrych, Polska 2012, 11 min.
d) „Metr nad ziemią” reż. Tomasz Wiszniewski, Polska 2012, 42 min.
e) „Droga do zrozumienia” reż. Marcin Kondraciuk, Polska 2012, 40 min.
21:00 – zakończenie Małego Festiwalu Ty i Ja Jawor 03-04.09.2013 organizowanego w ramach 10. Europejskiego Festiwalu Filmowego Integracja Ty i Ja Koszalin 03-07.09.2013.
Jaworski Ośrodek Kultury 2022