Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Spektakl dla dzieci "Pączkowe drzewo"

2014-10-21 09:17:16, dodał: Ewelina , kategoria: teatr
Spektakl powstał na podstawie książki Stefana Brzozowskiego, która stała się lekturą pomocną w przedszkolach i klasach nauczania początkowego. Zapraszamy na przedstawienie 9 listopada o godz. 16.00 do Teatru Miejskiego. Bilet w cenie 10 zł do nabycia od 28.10.14r. w JOK, Rynek 5, 76/870-28-78, GCIT, Rynek 3, 76/870-33-71 oraz jok.jawor.pl/rezerwuj bilety!

Bohaterami spektaklu są Tonia i Kajtek. Dzieci mieszkają po sąsiedzku. W ogrodzie Kajtka rośnie magiczne drzewo, które raz w roku rodzi pączki z nadzieniem truskawkowym. Tonia jest niepełnosprawną dziewczynką, obiektem żartów rówieśników, do których zalicza się również Kajtek. Wypadek z panem Osą spowoduje, że Kajtek odkryje czym jest tolerancja wobec osób niepełnosprawnych.

Spektakl w żywym i lalkowym planie z autorskimi piosenkami.


W przedstawieniu wystąpią aktorzy Teatru Doroty Brzozowskiej z Wrocławia:
Agnieszka Niedziałek
Magda Mielczyk
Adrianna Roman
Stefan Brzozowski
Jaworski Ośrodek Kultury 2022