Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Rozstrzygnięcie XVII Jaworskich Impresji Teatralnych

2015-04-26 17:23:16, dodał: Ewelina , kategoria: teatr
Przez dwa dni na scenie jaworskiego teatru, w ramach 17. edycji Jaworskich Impresji Teatralnych, wystąpili młodzi aktorzy z Jawora i powiatu jaworskiego.

PROTOKÓŁ

z obrad Jury XVII Jaworskich Impresji Teatralnych, które odbyły się w dniu 23 kwietnia 2015r. w Teatrze Miejskim w Jaworze.


Jury w składzie:
Violetta Bant
Iwona Lopko
Joanna Bereźnicka - Mężyk

po obejrzeniu występów grup teatralnych postanowiło przyznać:

w kategorii "Przedszkola":

"TYTUŁ NAJLEPSZEGO", nagrodę główną, dyplom i bezpłatne zaproszenie na spektakl Przedszkolu Publicznemu nr 4 w Jaworze za niebanalną scenografię, dobór repertuaru, grę aktorską, swobodę przekazu i wartość dydaktyczno - wychowawczą zgodnie z zasadą, że podróże kształcą. Spektakl pt. "Zabawa w podróż" wyreżyserowała Gabriela Wdowiak, aranżację muzyczna przygotował Mirosław Wdowiak;

"WYRÓŻNIENIE", nagrodę, dyplom i bezpłatne zaproszenie na spektakl Przedszkolu Publicznemu nr 2 w Jaworze za bogactwo walorów wizualnych: scenografię, kostiumy oraz fakt zwrócenia uwagi na ponadczasowy problem, jakim jest kwestia rywalizacji. Współcześnie bardzo często dzieci spotykają się z odrzuceniem, brakiem akceptacji, a mali aktorzy pokazali nam, że dobra wola, życzliwość i tolerancja powinny nam towarzyszyć w życiu codziennym. Przedstawienie pt. "Bajka o dwóch królestwach" przygotowała Izabela Ziętek, Dorota Wolska, Wanda Piechura, Bernardyna Gębicka, Anna Kamińska;

Nagrodę i dyplom Przedszkolu Publicznemu nr 8 w Jaworze za spektakl pt. "Legenda o Juracie i Bursztynie" oraz Przedszkolu Niepublicznemu "PRYMUSEK" w Jaworze za spektakl pt. "Konkurs na najśmieszniejszego smerfa";

w kategorii "Klasy I - III Szkoły Podstawowej"

"WYRÓŻNIENIE", nagrodę i dyplom Teatrowi "POMPONIK" z Jaworskiego Ośrodka Kultury za lokalny koloryt, czyli chęć pokazania, że to co nas otacza kształtuje naszą wrażliwość i uczy poszanowania rodzimej tradycji i rozwija wyobraźnię. Spektakl pt. "Przystanek Jawor" wyreżyserował Tomasz Baran.




PROTOKÓŁ

z obrad Jury XVII Jaworskich Impresji Teatralnych, które odbyły się w dniu 24 kwietnia 2015r. w Teatrze Miejskim w Jaworze.


Jury w składzie:
Violetta Bant
Jolanta Borkowska - Jadrowska
Danuta Brdak

po obejrzeniu występów grup teatralnych postanowiło przyznać:

w kategorii "Klasy IV - VI Szkoły Podstawowej":

"TYTUŁ NAJLEPSZEGO", nagrodę główną i dyplom Grupie "OKSYMORON" ze Szkoły Podstawowej nr 5 w Jaworze za niezwykle dynamiczne i barwne przedstawienie z wartościowym przesłaniem oraz doskonałą grą aktorską połączoną z umiejętnym ruchem scenicznym wszystkich aktorów. "Bajkę o szczęściu" przygotowała Anetta Olszowa i Wanda Jabłońska;

nagrodę i dyplom za udział Grupie "PERŁY" z Zespołu Szkół w Męcince za przedstawienie "Kot w butach";

w kategorii "Szkoły Gimnazjalne i Ponadgimnazjalne":

"TYTUŁ NAJLEPSZEGO", nagrodę główną i dyplom Grupie "Mały Wernisaż" ze Spółdzielczego Klubu "PIAST" za ciekawą scenografię, umiejętne wprowadzenie w bajkowy klimat, ze szczególnym zwróceniem uwagi na rolę Kapelusznika. Spektakl pt. "Alicja w krainie czarów" przygotowała Patrycja Jarosz, Agnieszka Gmyz i Piotr Kądziołka;

"WYRÓŻNIENIE", nagrodę i dyplom Zespół "AMATORZY" z Publicznego Gimnazjum w Marcinowicach za uwspółcześnienie tematu bajki w spektaklu pt. "Bzdurobajki". Grupę przygotowała Joanna Kawczyńska.
Jaworski Ośrodek Kultury 2022