Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Jaworski Ośrodek Kultury zaprasza na Jaworskie Gody - XIX Powiatowy Konkurs Kolędniczy

2016-11-18 08:54:34, dodał: Łukasz, kategoria: teatr
19 - 20.01.2017 r., godz.10.00 - prezentacje
21.01.2017 r., godz. 16.00 - finał Teatr Miejski

  1. Warunki uczestnictwa:W konkursie mogą wziąć udział soliści, duety, chóry, dziecięce i młodzieżowe zespoły z przedszkoli, szkół podstawowych, gimnazjalnych i ponadgimnazjalnych, domów kultury, parafii.Uwaga: Jedna instytucja oddelegowuje tylko jedną grupę w danej kategorii
  2. Regulamin Jury:
    • skład jury będzie podany do wiadomości publicznej przed rozpoczęcie konkursu.
    • jury oceniać będzie: dobór repertuaru, ogólny wyraz artystyczny, wykonanie, stopień stylizacji.
  3. Przebieg konkursu:
  4. Ustala się następujące kategorie:
    • wokalno – instrumentalna - uczestnicy konkursu mogą wykonać dwie kolędy lub pastorałki a capella bądź z akompaniamentem.
    • widowiskowa - prezentacje sceniczne widowisk i zwyczajów związanych z Bożym Narodzeniem: przebierańcy, chodzenie z szopką lub gwiazdą, Herody, jasełka oraz inscenizacje o tematyce około bożonarodzeniowej.
    • Ustala się maksymalny czas trwania prezentacji – do 30 minut.
      Kategorie wiekowe:
      • dzieci przedszkolne
      • dzieci szkolne kl. I – III
      • dzieci szkolne kl. IV– VI
      • młodzież szkolna.
  5. Terminarz konkursu:
      Konkurs przebiegać będzie w trzech etapach:
    • Etap I – dzieci przedszkolne i klasy I – III szkoły podstawowej czwartek - 19 stycznia, od godz. 10.00.
    • Etap II – klasy IV – VI , gimnazjaliści, szkoły ponadgimnazjalne piątek – 20 stycznia, od godz. 10.00.
    • Etap III – finał konkursu, prezentacja nagrodzonych wykonawców i wręczenie nagród. sobota - 21 stycznia, od godz. 16.00.
  6. Nagrody i wyróżnienia:
    1. Przewiduje się przyznanie miejsc oraz wyróżnień w poszczególnych kategoriach wiekowych.
    2. Nagrody i wyróżnienia zostaną wręczone po ogłoszeniu werdyktu Jury w dniu 21 stycznia, o godz. 16.00 w Teatrze Miejskim.
Zgłoszenia należy nadsyłać do 10 stycznia 2017 r. na adres:
Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59 – 400 Jawor


Pobierz formularz zgłoszeniowy
Jaworski Ośrodek Kultury 2022