Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Rodzina jest jak drzewo - warsztaty międzypokoleniowe

2022-01-13 12:42:15, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
Dzień Babci i Dzień Dziadka już wkrótce. Z tej okazji proponujemy Państwu udział w międzypokoleniowych warsztatach tworzenia drzewa genealogicznego. Na zajęcia zapraszamy Dziadków i Babcie wraz z wnukami, by wspólnie pod okiem instruktorów stworzyć swoje unikatowe drzewo genealogiczne. Na warsztaty proponujemy zabrać zdjęcia rodzinne (ale można je będzie wkleić później) i dużo pozytywnej energii. To wystarczy, by przez 2 godziny stworzyć niepowtarzalny projekt.

Ferie zimowe z Disneyem

2022-01-12 08:46:44, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
Ferie zimowe z Disneyem
Jaworski Ośrodek Kultury organizuje ferie zimowe z Disneyem, dla dzieci z klas 1-4. Ferie rozpoczynają się 31.01 i trwają do 04.02.2022 r. w godzinach: 10:00- 14:00. Koszt ferii to 300 złotych. Ilość miejsc ograniczona. Więcej informacji pod numerem telefonu: 76 780 28 78. Poniżej przedstawiamy program ferii, serdecznie zapraszamy do zapoznania się z nim i zapisów.

OPERETKA I MUSICAL. BAŚŃ DLA DOROSŁYCH

2021-12-14 19:34:44, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Mariaż gatunków muzycznych - operetki i musicalu w niezapomnianym koncercie, podczas którego przeniesiemy się na deski największych teatrów muzycznych, gdzie wyśpiewana miłość nie może równać się z żadną inną formą jej wyrażania. Doskonale dobrany repertuar to wspaniałe dzieła operetkowe i największe hity kultowych widowisk musicalowych. Niesamowite metamorfozy sprawią, że z wiedeńskiej opery będzie można znaleźć się nawet w amerykańskiej szkole z lat 70′.

Muzyczne show. Bajki świata

2021-12-14 19:25:24, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Już 23 stycznia o godzinie 14 w Teatrze Miejskim „Muzyczne show. Bajki świata” to niezwykła muzyczna podróż w świat ulubionych bajek. Bohaterowie zejdą z ekranu, by podzielić się najpiękniejszymi i najbardziej znanymi utworami.

warsztaty OPENART

2021-09-28 13:15:37, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
Zapraszamy na bezpłatne interdyscyplinarne warsztaty. Ilość miejsc jest ograniczona dlatego już dziś zachęcamy do zapisów pod numerem telefonu JOK: 76 870 28 78. Zajęcia odbywają się w Klubie Artkadnia, Rynek 16 o godzinie 16:00 w dniach:


Sekcje JOK 2021/2022

2021-09-22 10:55:15, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Zapraszamy do zapisów na sekcje i zajęcia prowadzone w Jaworskim Ośrodku Kultury od października 2021 do końca czerwca 2022 roku.
Więcej informacji pod numerem telefonu tel. (76) 870-28-78. Trwają zapisy na wszystkie sekcje. Zapraszamy do siedziby Jaworskiego Ośrodka Kultury.

INFORMACJA

2018-02-01 15:44:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Informujemy, iż osoby mające problemy z poruszaniem się, które chcą zakupić bilety wstępu na imprezy organizowane w Jaworskim Ośrodku Kultury, mogą powyższy fakt zgłosić w Biurze Obsługi Klienta Urzędu Miejskiego (stanowisko nr 1), które znajduje się na parterze Teatru Miejskiego. W takim przypadku pracownik JOK pomoże w załatwieniu sprawy. Jednocześnie zachęcamy do rezerwacji biletów poprzez stronę internetową www.jok.jawor.pl, dokonania płatności przelewem i odbioru biletu tuż przed imprezą.
poprzednie - 1 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2022