Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia
Informacja okazyjna

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

BNP PARIBAS IDĘ DO KINA

2021-11-30 13:26:58, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Miło nam poinformować, że po raz kolejny będziemy gościć w naszym Teatrze BNP PARIBAS IDĘ DO KINA.
Seanse zaplanowane są na 12 GRUDNIA.
Wszelkie szczegóły oraz bilety znajdą Państwo na stronie idedokina.pl

Zakupu biletów można dokonać wyłącznie poprzez stronę internetową
BNP PARIBAS IDĘ DO KINA

Złap Świętego Mikołaja w Jaworze

2021-11-29 15:26:23, dodał: Joanna, kategoria: teatr
6 grudnia ZŁAP ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA w Jaworze w godzinach 17:00-20:00. Moto-Mikołaj wraz ze Śnieżynkam zamiast na reniferach wybiorą się w odwiedziny do Was na Harleyach. Mikołaj będzie miał dla wszystkich słodkie niespodzianki.
Podróżować będziemy z Jaworską Grupą Motocyklową.
Zapraszamy na naszego Facebooka - tam relacje z trasy i fotogaleria.

Jaworski Jarmark Bożonarodzeniowy

2021-11-29 14:12:10, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy do udziału w Jaworskim Jarmarku Bożonarodzeniowym w dniach 17 – 19 grudnia

Regulamin
Karta zgłoszenia

KONKURS NA NAJPIĘKNIEJ PRZYSTROJONĄ CHOINKĘ

2021-11-18 12:48:34, dodał: Joanna, kategoria: teatr
KONKURS NA NAJPIĘKNIEJ PRZYSTROJONĄ CHOINKĘ
Serdecznie zapraszamy wszystkie jaworskie przedszkola do wzięcia udziału w konkursie na najpiękniej przystrojoną choinkę. Konkurs ten będzie jedną z atrakcji rozpoczynających Jarmark Bożonarodzeniowy na jaworskim Rynku 17 grudnia o godzinie 12:00. Jarmark będzie trwał trzy dni ii zakończy się 19 grudnia Miejską Wigilią.

Mikołajkowy Turniej Szachowy

2021-11-19 12:59:43, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
MIKOŁAJKOWY TURNIEJ SZACHOWY
Zapraszamy na Mikołajkowy Turniej Szachowy, który odbędzie się 4 grudnia 2021 o godzinie 11:00 w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa ECMEN.

Jaworska Kartka Bożonarodzeniowa - konkurs plastyczny

2021-11-17 13:59:28, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Zapraszamy dzieci do udziału w konkursie plastycznym na stworzenie Kartki Bożonarodzeniowej dla Gminy Jawor.

Konkurs Plastyczny - Anielskie Anioły

2021-11-17 11:05:02, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Wystartowała IX edycja Konkursu Plastycznego ,,Anielskie Anioły" . Okres przedświąteczny owiany jest zapachem cynamonu, blaskiem migoczących świec i ciepłem rodzinnej atmosfery. Konkurs ten daje możliwość wczucia się w owy nastrój. Poczuj magiczny klimat, który podczas pracy nad konkursowym aniołem zostanie wpleciony w jego skrzydła. Niechaj magia świąt zagości w naszych domach. Zapraszamy do wzięcia udziału. Na zwycięzców czekają magiczne nagrody.

Jak Mikołaj urwał się z choinki - spektakl mikołajkowy

2021-11-17 10:21:27, dodał: Joanna, kategoria: teatr
[Mikołajki w Teatrze]
Zapraszamy na spektakl mikołajkowy i spotkanie ze Świętym Mikołajem 5 grudnia o 16:00 w Teatrze Miejskim w Jaworze.

Jaworskie Dyktando

2021-11-15 09:05:39, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Jaworski Ośrodek Kultury zaprasza dzieci, młodzież i dorosłych do udziału w XI Jaworskim Dyktandzie o Pióro Burmistrza Jawora, które odbędzie się 24 listopada 2021 r. o godz. 16.00 w Teatrze Miejskim w Jaworze.

Ławeczka w słońcu

2021-10-14 08:30:56, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
„Ławeczka w słońcu” najnowsza komedia w amerykańskim stylu.
Premierowa komedia wielkiego przeboju amerykańskiej sceny teatralnej. Autor Ron Clark.
Dwóch to – co się czubią, ale lubią – regularnie przesiaduje na ławeczce w uroczym parku. I choć różni ich niemal wszystko, to łączy wieloletnia przyjaźń. Szorstkie relacje Harolda i Alfreda są źródłem przekomicznych scen i zabawnych puent. Jeden to rozmemłany księgowy, który na wszystko narzeka, drugi – podstarzały lowelas kochający życie.
poprzednie - 1 2 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2021