Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia
Informacja okazyjna

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Wyniki gminnego konkursu plastycznego pn. Mój prezent dla Babci i Dziadka

2021-01-22 08:26:07, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom konkursu plastycznego.

Konkurs na zakończenie e-Ferii z Panem Kleksem/wyniki

2021-01-15 15:06:51, dodał: Joanna, kategoria: teatr
[KONKURS Z NAGRODAMI] Znamy Zwycięzców
E-ferie z Panem Kleksem dobiegły końca. Czas na konkurs na zakończenie ferii dla dzieci poniżej 14. roku życia. Nagrodzimy pierwsze osoby, które udzielą prawidłowych odpowiedzi i wyślą rozwiązanie na adres imprezy@jok.jawor.pl.

Konkurs Piosenki Romantycznej

2021-01-15 13:45:41, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Z okazji zbliżających się WALENTYNEK zapraszamy do wzięcia udziału w KONKURSIE PIOSENKI ROMANTYCZNEJ.

Mój prezent dla Babci i Dziadka

2021-01-13 12:47:59, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Już 21 i 22 stycznia będziemy świętować Dzień Babci i Dzień Dziadka. W związku z tym mamy dla Was specjalny konkurs, w którym będziecie mogli pochwalić się swoim potencjałem na własnoręcznie wykonany prezent. Jedno lub więcej zdjęć prezentujące pracę należy przesłać do 20.01.2021 r. na adres imprezy@jok.jawor.pl

E-ferie z Panem Kleksem - dostęp do transmisji

2021-01-08 14:54:59, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Witamy w świecie Bajki Pana Kleksa. Dostęp do e-ferii jest bezpłatny.
Poniedziałek:
https://youtu.be/0V_pysL2k6U
Wtorek:
https://youtu.be/uMDMvmVQEMs
Środa:
https://youtu.be/rWg7n8wm9t8
Czwartek:
https://youtu.be/XoLl2OWJNw4
Piątek:
https://youtu.be/OL_cdrhMOKw

E-ferie z Panem Kleksem

2021-01-05 12:11:17, dodał: Joanna, kategoria: teatr
plakat
Ferie w domu nie muszą być nudne! Zapraszamy na tydzień bajkowej zabawy i nauki na naszym FB i do świata Pana Kleksa.
Ferie online to aż 4h zajęć każdego dnia z przerwami, gdzie na najmłodszych i tych starszych czekają bajkowe animacje, warsztaty wokalne i teatralne, zajęcia ruchowe i ciekawe eksperymenty.
Wstęp na e-ferie jest bezpłatny. Wystarczy wejść w link do zajęć prowadzonych na żywo. Pierwsze zajęcia już 11 stycznia o godzinie 9:00.

Gminny konkurs plastyczny na najpiękniej przystrojoną choinkę

2020-12-18 14:20:04, dodał: Joanna, kategoria: teatr
W tym roku również na jaworskim Rynku odbył się gminny konkurs plastyczny na najpiękniej przystrojoną choinkę, w którym wzięło udział aż sześć przedszkoli. Dekorowanie choinek trwało dwa dni, a dzieciom pomagał sam Święty Mikołaj oraz jego pomocnicy.

Wyniki gminnego konkursu plastycznego "Anielskie Anioły"

2020-12-09 11:56:56, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Z ogromną satysfakcją i przyjemnością ogłaszamy wyniki gminnego konkursu plastycznego pn. Anielskie Anioły

Wyniki konkursu - Świąteczna Kartka Bożonarodzeniowa

2020-11-20 12:36:23, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
Szanowni Państwo, drogie Dzieci ! Z ogromną przyjemnością i satysfakcją ogłaszamy wyniki konkursu plastycznego na ŚWIĄTECZNĄ KARTKĘ BOŻONARODZENIOWĄ.

"Jaki Znak Twój?" - wyniki konkursu

2020-11-11 11:19:31, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Mamy przyjemność ogłosić wyniki konkursu plastycznego "Jaki znak Twój?" w 102. rocznicę odzyskania niepodległości przez Polskę.

poprzednie - 1 2 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2021