Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia
Informacja okazyjna

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

KONKURS „CZADOWEJ PIOSENKI”

2019-04-17 15:29:39, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Jeśli lubisz śpiewać i chciałbyś wystąpić na scenie razem z CZADOMAN podczas „CZADOWEJ MAJÓWKI” w Jaworze, to weź udział w konkursie.

Aby wziąć udział w konkursie wystarczy:

Moralność Pani Dulskiej

2019-03-06 09:00:15, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy na spektakl pt. "Moralność Pani Dulskiej" wg Gabrieli Zapolskiej w wykonaniu Teatru w Walizce.
12 maja 2019 r., godz. 19.00
bilety w cenie 25 zł do nabycia w kasie Teatru Miejskiego oraz na www.JOK.jawor.pl

Wybory Miss i Mistera Ziemi Jaworskiej 2019

2019-04-11 19:36:30, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W zeszłym roku piękni i młodzi pokazali się w strojach sportowych, folk i wieczorowych. Miss Ziemi Jaworskiej 2018 została kandydatka Wiktoria Wasilewska, a tytuł Mistera Ziemi Jaworskiej 2018 zdobył kandydat Wiktor Dymitrak. Tytuł I Wicemiss Ziemi Jaworskiej – Emilia Czerniawska, która również uzyskała tytuł Miss Foto Ziemi Jaworskiej 2018. I Wicemisterem – Szymon Micek. Daria Ćwiek zdobyła tytuł II Wicemiss, a II Wicemisterem – Jakub Jaskórzyński.

70-lecie istnienia Chóru Albertówka

2019-04-11 09:32:43, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Jaworski Ośrodek Kultury organizuje uroczystą Galę z okazji 70-lecia istnienia jaworskiego chóru Albertówka. Uroczystości odbędą się 28 kwietnia br. o w niedzielę o godzinie 16:00 w Teatrze Miejskim w Jaworze. Zapraszamy wszystkich Państwa do wspólnego świętowania. Wstęp na obchody 70-lecia jest bezpłatny.

1. PIKNIK Z PSEM

2019-04-10 20:36:27, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Chcesz pochwalić się swoim psem? Jeśli tak – JOK przy współorganizacji #tozJawor zaprasza na 1. Majowy Piknik z Psem, który odbędzie się podczas Jaworskiej Majówki 3 maja 2019 r. od godz. 15.00.
Każdy pupil może wziąć udział w pokazie!
Warunkiem są aktualne szczepienia oraz smycz i (opcjonalnie) kaganiec dla zachowania bezpieczeństwa.

Kartka Świąteczna

2019-04-10 20:29:15, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Serdecznie dziękujemy wszystkim osobom, które wzięły udział w GMINNYM KONKURSIE NA ŚWIĄTECZNĄ KARTKĘ WIELKANOCNĄ.
Wszystkie prace były piękne, kolorowe i interesujące. Nauczycielom dziękujemy za zachęcenie i przygotowanie dzieci do udziału w konkursie.
Postanowiono wyłonić następujących laureatów:
1 miejsce - Laura Tyszkiewicz (lat 14)
2 miejsce - Hanna Ślusarska (lat 7)
3 miejsce - Hubert Bielec (lat 5)

Zwycięskie prace posłużą jako wzór do stworzenia miejskiej kartki wielkanocnej.

Wystawcy - Święto Chleba i Piernika

2019-04-01 09:09:04, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W dniach 23-25 sierpnia 2019 r., na płycie Rynku odbędzie się szósta edycja imprezy pod nazwą Święto Chleba i Piernika, która ma na celu promować i kultywować staropolskie tradycje związane z pieczywem i piernikami.

Wystawców pragnących wziąć udział w imprezie zapraszamy do prezentacji swoich produktów w dwóch kategoriach: wyroby rękodzielnicze i produkty regionalne, oraz wyroby piekarniczo-cukiernicze.

szczegóły - www.schip.jawor.pl

XXI Jaworskie Impresje Teatralne

2019-03-15 14:40:07, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
XXI Jaworskie Impresje Teatralne to dwudniowe przeglądy amatorskich grup teatralnych o zasięgu powiatowym. Biorą w nich udział dzieci i młodzież z podziałem na cztery kategorie:
- przedszkola
- szkoły podstawowe kl. I-III
- szkoły podstawowe kl IV-VIII i III kl. gimnazjum
- szkoły średnie.

Poniżej dokumenty do pobrania

DEZERTER w Legnicy

2019-03-06 09:14:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W związku z nawiązaniem współpracy pomiędzy Jaworskim Ośrodkiem Kultury a Legnickim Centrum Kultury można od dziś nabywać bilety na wydarzenia organizowane przez LCK w kasie naszego Teatru.
Zapraszamy na koncerty legendarnych zespołów DEZERTER
szczegóły na www.lck.art.pl

Kabaret Paranienormalni

2019-02-20 09:54:19, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Kabaret Paranienormalni - zaprezentują paranienormalny humor w skeczach z nowego programu VIP Tour

Artystów zobaczymy m.in.: w skeczu „Kino” - komedii pomyłek prezentującej iście czeski humor, czy fenomenalnym „Porsche”, gdzie z poczuciem dumy klasycznego Janusza, zmierzy się sprzedawca samochodów luksusowych. Nie zabraknie także scenek z życia codziennego czy krzywego zwierciadła dla relacji damsko-męskich.
poprzednie - 1 2 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2019