Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia
Informacja okazyjna

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Wyszywany Jawor

2020-03-28 09:00:41, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Wyszywany Jawor, to konkurs hafciarski także dla amatorów. Zapraszamy do dziergania, haftowania, wyszywania - wybór metody należy do Państwa.
W konkursie udział mogą wziąć dzieci w wieku przedszkolnym, uczniowie szkół podstawowych, średnich, a także osoby dorosłe.

Wiosenna zakładka do książki - konkurs plastyczny

2020-03-23 10:26:37, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Jaworski Ośrodek Kultury zaprasza do udziału w gminnym konkursie plastycznym pt. "Wiosenna zakładka do książki". Konkurs skierowany jest do dzieci przedszkolnych, uczniów szkół podstawowych i ponadpodstawowych.

Każdy uczestnik może zgłosić maksymalnie jedną pracę wykonaną w wybranej przez siebie technice, przeznaczonej do pełnienia funkcji zakładki do książki. Zabronione jest wykorzystywanie gotowych lub wykonanych w technice komputerowej elementów.

Wybory Miss & Mistera Ziemi Jaworskiej 2020 - nabór

2020-03-09 15:13:28, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Startujemy z nową edycją. Konkurs już 29 sierpnia 2020 na jaworskim Rynku podczas Święta Chleba i Piernika 2020. UWAGA! Szukamy dziewczyn od 1,65 cm wzrostu i chłopców od 170 cm wzrostu, którzy wiążą swoją przyszłość z szeroko rozumianą branżą beauty.
Więcej informacji pod nr telefonu 76 870 28 78 - zapraszamy do kontaktu. Do wygrania kontrakty i cenne nagrody rzeczowe. Czekamy na Ciebie!


XXII Jaworskie Impresje Teatralne

2020-02-26 07:04:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
XXII Jaworskie Impresje Teatralne to dwudniowe przeglądy amatorskich grup teatralnych o zasięgu powiatowym. Biorą w nich udział dzieci i młodzież z podziałem na cztery kategorie:
- przedszkola
- szkoły podstawowe kl. I-III
- szkoły podstawowe kl IV-VIII
- szkoły średnie.

Poniżej dokumenty do pobrania

Koncerty w Legnicy

2019-03-06 09:14:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W związku z nawiązaniem współpracy pomiędzy Jaworskim Ośrodkiem Kultury a Legnickim Centrum Kultury można od dziś nabywać bilety na wydarzenia organizowane przez LCK w kasie naszego Teatru.
szczegóły na www.lck.art.pl

INFORMACJA

2018-02-01 15:44:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Informujemy, iż osoby mające problemy z poruszaniem się, które chcą zakupić bilety wstępu na imprezy organizowane w Jaworskim Ośrodku Kultury, mogą powyższy fakt zgłosić w Biurze Obsługi Klienta Urzędu Miejskiego (stanowisko nr 1), które znajduje się na parterze Teatru Miejskiego. W takim przypadku pracownik JOK pomoże w załatwieniu sprawy. Jednocześnie zachęcamy do rezerwacji biletów poprzez stronę internetową www.jok.jawor.pl, dokonania płatności przelewem i odbioru biletu tuż przed imprezą.
poprzednie - 1 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2020