Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Zabójcza Oferta - ODWOŁANA

2019-12-12 07:45:38, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Z przykrością informujemy, że z przyczyn od nas niezależnych, spektakl pt. "Zabójcza oferta", który miał się odbyć 14 grudnia o godzinie 18.00 w Teatrze Miejskim w Jaworze, został odwołany przez organizatora. Osoby, które dokonały zakupu biletów w kasie JOK, proszone są o zgłoszenie się do JOK wraz z biletami w celu otrzymania zwrotu pieniędzy za spektakl. Natomiast osoby, które zakupiły bilety drogą elektroniczną, za pośrednictwem strony JOK, otrzymają zwrot na konto z systemu PayU.

Warsztaty robienia stroików

2019-11-26 11:43:53, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Po sukcesie sprzed roku zapraszamy ponownie na warsztaty robienia stroików bożonarodzeniowych. Wykonywane są one z naturalnych materiałów i ozdób z dodatkiem innych elementów dekoracyjnych. Warsztaty odbędą się 19 i 20 grudnia 2019 r. o godzinie 9:00 i 11:00, czyli zaplanowano 4 tury warsztatów. Miejsce wydarzenia to sala w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa, ul. Parkowa 5, Jawor. Koszt warsztatów: 15 zł. Zapraszamy!

Robert Solo

2019-11-25 09:35:33, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
ROBERT KORÓLCZYK – lider Kabaretu Młodych Panów, twórca tekstów kabaretowych od lat bawiący miliony Polaków jako „Góral”, „Górnik Andrzej” i wiele innych postaci. Jego monologi z dużą dawką ironii i dystansu do otaczającej rzeczywistości podbiły serca widzów! Potrafi naśladować i parodiować. Sprawnie naśladuje gwary, choć prawdziwie zna tylko gwarę śląską. Mówi w każdym języku, choć zna tylko jeden.

Krystyna Giżowska

2019-11-25 09:21:48, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Zapraszamy Państwa serdecznie na wyjątkowy koncert z okazji Dnia Babci i Dziadka w wykonaniu Krystyny Giżowskiej. W recitalu piosenkarka zaśpiewa swoje największe przeboje, które znamy i lubimy: Złote Obrączki; Przeżyłam z Tobą tyle lat; Nie było ciebie tyle lat; Samotność uczy nas czy W drodze do Fointainbleau;.

Pani Krystynie towarzyszyć będzie Adam Pawlikowski-kierownictwo muzyczne plus piano.

XXII Jaworskie Gody

2019-11-14 11:31:10, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Gorąco zapraszamy do wzięcia udziału w XXII edycji powiatowego Konkursu Kolędniczego „Jaworskie Gody”.

Odbędzie się on w dniach 20-21.01.2020 r. W konkursie mogą wziąć udział soliści, duety, chóry, dziecięce i młodzieżowe zespoły z przedszkoli, szkół podstawowych i ponadgimnazjalnych, domów kultury, parafii. Na zgłoszenia czekamy do 31.12.2019 r.
Prosimy o zapoznanie się z regulaminem i wypełnienie kart zgłoszeń.

XXV edycja Dolnośląskiego Konkursu Recytatorskiego PEGAZIK

2019-11-04 12:23:31, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy do wzięcia udziału w XXV edycji Dolnośląskiego Konkursu Recytatorskiego PEGAZIK.
Konkurs ma charakter wieloetapowy i podzielony jest na grupy wiekowe:
a) młodsi – klasy IV, V, VI – uczniowie szkół podstawowych,
b) starsi – klasy VII, VIII szkoły podstawowej.

Eliminacje Konkursu odbędą się w Teatrze Miejskim w Jaworze:

27.02.2020 r. – etap miejski w Jaworze godz. 9:00
Termin nadesłania kart zgłoszeń do 25.02.2020 r.

Ze Straussem przez Wiedeń

2019-10-18 16:28:39, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Cudowna muzyka, przepiękne głosy, wspaniali instrumentaliści i wyjątkowy klimat - to wszystko już wkrótce na scenie Teatru Miejskiego w Jaworze! Nie może tam Państwa zabraknąć!

KONCERT WIEDEŃSKI

2019-10-18 11:38:49, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Podczas gali usłyszą Państwo obdarzonych wspaniałymi głosami, fantastycznych solistów operowych. Towarzyszyć im będą wybitni, polscy kameraliści młodego pokolenia, występujący na co dzień z najlepszymi orkiestrami i dyrygentami w Polsce i Europie. Tej gali nie można przegapić, na scenie pojawią się laureaci międzynarodowych konkursów muzycznych, wirtuozi skrzypiec, fortepianu, wspaniali soliści polskiej estrady.

Koncerty w Legnicy

2019-03-06 09:14:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W związku z nawiązaniem współpracy pomiędzy Jaworskim Ośrodkiem Kultury a Legnickim Centrum Kultury można od dziś nabywać bilety na wydarzenia organizowane przez LCK w kasie naszego Teatru.
szczegóły na www.lck.art.pl

INFORMACJA

2018-02-01 15:44:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Informujemy, iż osoby mające problemy z poruszaniem się, które chcą zakupić bilety wstępu na imprezy organizowane w Jaworskim Ośrodku Kultury, mogą powyższy fakt zgłosić w Biurze Obsługi Klienta Urzędu Miejskiego (stanowisko nr 1), które znajduje się na parterze Teatru Miejskiego. W takim przypadku pracownik JOK pomoże w załatwieniu sprawy. Jednocześnie zachęcamy do rezerwacji biletów poprzez stronę internetową www.jok.jawor.pl, dokonania płatności przelewem i odbioru biletu tuż przed imprezą.
poprzednie - 1 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2019