Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia
Informacja okazyjna

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

XXI Jaworskie Impresje Teatralne

2019-03-15 14:40:07, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
XXI Jaworskie Impresje Teatralne to dwudniowe przeglądy amatorskich grup teatralnych o zasięgu powiatowym. Biorą w nich udział dzieci i młodzież z podziałem na cztery kategorie:
- przedszkola
- szkoły podstawowe kl. I-III
- szkoły podstawowe kl IV-VIII i III kl. gimnazjum
- szkoły średnie.

Poniżej dokumenty do pobrania

ŚWIĄTECZNA KARTKA WIELKANOCNA

2019-03-14 13:04:41, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy do udziału w gminnym Konkursie Plastycznym na Świąteczną Kartkę Wielkanocną.

Poniżej regulamin konkursu:

SPÓŁKA Z O.O.

2019-03-11 11:30:44, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Spółka z o. o. to kolejny spektakl w wykonaniu aktorów z Akademii Młodego Aktora, działającym przy Jaworskim Ośrodku Kultury. Sp. z o. o. to naprawdę czarrrrrna komedia, która rozśmiesza do łez i wciąga w wartką akcję. Wydarzenia mają miejsce w "biurowym piekiełku", w którym poza napływem pieniędzy może wydarzyć się wszystko: ciągłe braki prądu, widmo bankructwa, nieosiągalny Pan Prezes.Takie warunki pracy w biurze to przepis na...strajk pracowniczy!

DEZERTER w Legnicy

2019-03-06 09:14:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W związku z nawiązaniem współpracy pomiędzy Jaworskim Ośrodkiem Kultury a Legnickim Centrum Kultury można od dziś nabywać bilety na wydarzenia organizowane przez LCK w kasie naszego Teatru.
Zapraszamy na koncerty legendarnych zespołów DEZERTER
szczegóły na www.lck.art.pl

Moralność Pani Dulskiej

2019-03-06 09:00:15, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy na spektakl pt. "Moralność Pani Dulskiej" wg Gabrieli Zapolskiej w wykonaniu Teatru w Walizce.
27 marca 2019 r., godz. 19.00
bilety w cenie 25 zł do nabycia w kasie Teatru Miejskiego oraz na www.JOK.jawor.pl

Kabaret Paranienormalni

2019-02-20 09:54:19, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Kabaret Paranienormalni - zaprezentują paranienormalny humor w skeczach z nowego programu VIP Tour

Artystów zobaczymy m.in.: w skeczu „Kino” - komedii pomyłek prezentującej iście czeski humor, czy fenomenalnym „Porsche”, gdzie z poczuciem dumy klasycznego Janusza, zmierzy się sprzedawca samochodów luksusowych. Nie zabraknie także scenek z życia codziennego czy krzywego zwierciadła dla relacji damsko-męskich.

Teresa Werner

2019-02-11 17:56:00, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Już 12 kwietnia w Jaworskim Ośrodku Kultury wystąpi Teresa Werner.
Teresa Werner to polska piosenkarka pochodząca z Nakła Śląskiego. Pojawiła się na scenach największych teatrów świata, w tym m.in. Carnegie Hall oraz Broadway. Jej występy obejmowały Europę, Afrykę, Azję oraz Amerykę Północną. W 1991 roku Teresa Werner reprezentowała zespół "Śląsk" na Festiwalu Piosenki Ludowej w RPA, gdzie zajęła pierwsze miejsce.

LAO CHE - ”Wiedza o Społeczeństwie”

2019-01-22 17:57:53, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Już 31 marca o godzinie 18.00 w Teatrze Miejski będziemy mieli okazję posłuchać znakomitego zespołu LAO CHE.
Na nowej płycie zespół sięga do brzmień mogących kojarzyć się z muzyką rozrywkową lat osiemdziesiątych jednak podanych w charakterystyczny dla twórczości zespołu przetworzony sposób, nawiązujący do wielu gatunków muzycznych. Za produkcję płyty ponownie odpowiada Piotr "Emade" Waglewski oraz Filip "Wieża" Różański.

Spektakl pt. "Kłamstwo"

2019-01-04 19:59:07, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Niesamowite i przenikliwe, a przy tym, o zgrozo, zabawne studium, właśnie... Kłamstwa. Florian Zeller, francuski dramaturg zdążył już przyzwyczaić swoich widzów do ostrej jazdy i bolesnego telemarku, porusza się z gracją baletnicy i precyzją chirurga w meandrach i zakamarkach ludzkich umysłów. Dwie pary małżeńskie, dwie pary przyjaciół, dwie pary kochanków, a ich nadal tylko czworo, jak to jest możliwe? Wszystkiego dowiecie się Państwo podczas spektaklu "Kłamstwo"!

INFORMACJA

2018-02-01 15:44:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Informujemy, iż osoby mające problemy z poruszaniem się, które chcą zakupić bilety wstępu na imprezy organizowane w Jaworskim Ośrodku Kultury, mogą powyższy fakt zgłosić w Biurze Obsługi Klienta Urzędu Miejskiego (stanowisko nr 1), które znajduje się na parterze Teatru Miejskiego. W takim przypadku pracownik JOK pomoże w załatwieniu sprawy. Jednocześnie zachęcamy do rezerwacji biletów poprzez stronę internetową www.jok.jawor.pl, dokonania płatności przelewem i odbioru biletu tuż przed imprezą.
poprzednie - 1 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2019