Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia
Informacja okazyjna

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Kabaret Młodych Panów - To jest chore

2021-09-23 18:42:04, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
"To jest chore" - najnowsza propozycja Kabaretu Młodych Panów, jak każdy ich program, dotyka kwestii społecznych, tego z czym spotykamy się na co dzień.
"To jest chore" mieści się w ramach wszystkiego, co może zaistnieć w szeroko rozumianych relacjach międzyludzkich, a co odbiega od normy. Idąc dalej, jest o tym, co nienormalne, bezsensowne i absurdalne w naszej codzienności.

Sekcje JOK 2021/2022

2021-09-22 10:55:15, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Zapraszamy do zapisów na sekcje i zajęcia prowadzone w Jaworskim Ośrodku Kultury od października 2021 do końca czerwca 2022 roku.
Więcej informacji pod numerem telefonu tel. (76) 870-28-78. Trwają zapisy na wszystkie sekcje. Zapraszamy do siedziby Jaworskiego Ośrodka Kultury.

Koncert operetkowy – Ze Straussem przez Wiedeń

2021-09-22 07:55:27, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Cudowna muzyka, przepiękne głosy, wspaniali instrumentaliści i wyjątkowy klimat - to wszystko już wkrótce w Teatrze Miejskim w Jaworze!
13 listopada 2021, godz. 17.00
Teatr Miejski w Jaworze

,,Kosmolenie ratują Ziemię" - ekologiczny spektakl teatralny.

2021-09-21 09:53:21, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na ekologiczny spektakl „Kosmolenie ratują Ziemię” . Porusza on niezwykle ważne tematy dotyczące ochrony naszej planety. Bilety do nabycia na stronie www.jok.jawor.pl w zakładce rezerwacja biletów bądź w kasie JOK. Bilet ulgowy kosztuje 15 złotych, natomiast normalny 20 złotych.

Powiatowy Konkurs Piosenki Obcojęzycznej - edycja 10.

2021-09-09 12:50:34, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Serdecznie zapraszamy dzieci i młodzież z powiatu jaworskiego do wzięcia udziału w 10. edycji Konkursu Piosenki Obcojęzycznej, która odbędzie się 29.10.2021 r., o godzinie 10:00 w Teatrze Miejskim w Jaworze.

Stanisław Soyka-KONCERT

2021-09-07 09:10:39, dodał: Joanna, kategoria: teatr
9.10.2021 r. Koncert wyśmienitego artysty-Stanisława Soyki w Teatrze Miejskim w Jaworze. Bilety w cenie 80 zł do nabycia on-line na stronie www.jok.jawor.pl. W dniu koncertu bilet będzie kosztował 100 zł. Serdecznie Państwa zapraszamy.
Kup bilet

CUDOWNA TERAPIA

2021-06-28 10:18:41, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zamiast do gabinetu zapraszamy do teatru na Cudowną Terapię! Na spektakl o przewrotnych losach małżeństwa, które decyduje się na terapię u psychoterapeuty. Kryzys może przyjść znienacka, nawet po kilkunastu wspólnie przeżytych latach. Co wtedy? Leki na uspokojenie? Nie, mamy inną propozycję! Wyrzucamy tabletki, syropy i maści, a w zamian aplikujemy troje znakomitych aktorów, błyskotliwy tekst i zaskakującą inscenizację.

Igor Kwiatkowski w programie "Pół geniusz, pół kretyn..." ZMIANA TERMINU

2021-04-26 10:01:57, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Informujemy, że planowany występ Igora Kwiatkowskiego z 1 maja zostaje przeniesiony na 25 września br.
Wszystkie zakupione bilety zachowują ważność.

INFORMACJA

2018-02-01 15:44:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Informujemy, iż osoby mające problemy z poruszaniem się, które chcą zakupić bilety wstępu na imprezy organizowane w Jaworskim Ośrodku Kultury, mogą powyższy fakt zgłosić w Biurze Obsługi Klienta Urzędu Miejskiego (stanowisko nr 1), które znajduje się na parterze Teatru Miejskiego. W takim przypadku pracownik JOK pomoże w załatwieniu sprawy. Jednocześnie zachęcamy do rezerwacji biletów poprzez stronę internetową www.jok.jawor.pl, dokonania płatności przelewem i odbioru biletu tuż przed imprezą.
poprzednie - 1 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2021