Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

RZEŹBA Z SUPOREXU - WARSZTATY

2021-07-16 08:43:15, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Popuść dłuto fantazji na warsztatach rzeźbiarskich! Zajęcia prowadzić będzie Lada Capouskova.
Wstęp: 50 zł
Informacje i zapisy pod nr tel. 76 870 28 78

Letnie Warsztaty Muzyczne/Międzypokoleniowa Orkiestra Jazzowa

2021-07-01 10:25:33, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
Zapraszamy młodzież i seniorów do wzięcia udziału w Letnich Warsztatach Muzycznych.

Warsztaty Teatralne dla dzieci

2021-07-01 09:45:35, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Zapraszamy WSZYSTKIE chętne dzieci do zgłaszania się na warsztaty lalkarskie, które zakończy występ w prawdziwym spektaklu "O ubogim Szewcu i chciwym Młynarzu" na niedzielnej scenie TEATRALNEGO LATA W MIEŚCIE.

Teatralne Lato w Mieście

2021-06-30 13:07:10, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Święto Teatru w Jaworze. w programie mnóstwo spektakli teatralnych, parada ulicami Jawora, warsztaty dla dzieci i młodzieży. Szczegółowy program poniżej.

Szymon Nehring - recital fortepianowy

2021-06-30 12:53:49, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Szymon Nehring - zagra utwory F. Chopina w Teatrze Miejskim w Jaworze już w najbliższą sobotę 3 lipca 2021 o godzinie 20:00. Wstęp wolny. Obowiązuje wcześniejsza rezerwacja miejsc, telefoniczna pod nr JOK 768702878

Stacja Wakacje

2021-06-28 10:42:02, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
Zapraszamy na wakacyjne warsztaty, które odbędą się przy Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa, ul. Parkowa 5.
Wszystkie warsztaty są bezpłatne, z wyjątkiem warsztatów rzeźbiarskich (kosz: 50 zł).
*Oferta nie dotyczy grup zorganizowanych.
W przypadku zainteresowania warsztatami dla grup zorganizowanych prosimy o kontakt pod numerem telefonu: tel. 76 870 28 78

CUDOWNA TERAPIA

2021-06-28 10:18:41, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zamiast do gabinetu zapraszamy do teatru na Cudowną Terapię! Na spektakl o przewrotnych losach małżeństwa, które decyduje się na terapię u psychoterapeuty. Kryzys może przyjść znienacka, nawet po kilkunastu wspólnie przeżytych latach. Co wtedy? Leki na uspokojenie? Nie, mamy inną propozycję! Wyrzucamy tabletki, syropy i maści, a w zamian aplikujemy troje znakomitych aktorów, błyskotliwy tekst i zaskakującą inscenizację.

ISTOTA ELEMENTÓW - PERFORMANCE

2021-06-17 13:40:29, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Zapraszamy Państwa już jutro, tj.18 czerwca na godzinę 22:00 na ognisty performance w wykonaniu grupy Wernisaż i Mały Wernisaż. Motywem przewodnim show będą żywioły: ogień, powietrze, woda, ziemia...
WSTĘP WOLNY

Smocza Legenda - Lato Teatralne w Mieście

2021-06-11 14:06:27, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
Spektakl przygotowany na podstawie najbardziej znanej krakowskiej legendy.
Poprzez współudział i wspólną zabawę widzowie poznają znaczenie uczciwości i szacunku.

Skarb i tajemnica - Lato Teatralne w Mieście

2021-06-04 11:14:02, dodał: Joanna, kategoria: teatr
"Skarb i tajemnica"- spektakl teatralny dla dzieci oraz spotkanie z piratami na jaworskim Rynku 14 lipca w środę.
poprzednie - 1 2 3 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2021