Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia
Informacja okazyjna

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

1 Jaworskie Targi Ślubne

2019-10-10 10:45:25, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Cała branża ślubna w jednym miejscu. Zapraszamy! Jawor, ul. Parkowa 5, 20 października od 12:00 do 18:00 czekają na Was pokazy, konsultacje, wywiady z ekspertami, stoiska foto/video, beauty, dekoracji, animacji a także mody ślubnej. Dla każdego gwarantowany gratis oraz zabawy i konkursy z nagrodami!

Sparing Szachowy

2019-10-08 10:36:40, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych na Sparing Szachowy.
Odbędzie się on 9 listopada 2019 r., o godzinie 11:00, w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa. Nagrodą dla zwycięzcy jest kosz oryginalnych Rogali Świętomarcińskich. Udział w Turnieju jest bezpłatny. Warunkiem uczestnictwa jest zabranie własnego zestawu do gry w szachy.

Zapraszamy również na treningi szachowe z instruktorem Romanem Drążkiem w każdą sobotę miesiąca o godz. 11.00 w ECMEN.

Warsztaty robienia kotylionów

2019-10-08 10:28:35, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Serdecznie zapraszamy na warsztaty robienia kotylionów, które odbędą się w ECMEN (ul. Parkowa 5) 6 listopada o godzinie 16:00. oraz 8 listopada o godzinie 11:00.

Zapisać się można pod numerem telefonu (76) 870-28-78 lub w Jaworskim Ośrodku Kultury.

BAJKA DO ZJEDZENIA

2019-10-01 15:05:55, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Bajka do zjedzenia to smaczna opowieść o tym co warto jeść, a czego się wystrzegać. Pod szatą dowcipnej fabuły ukryliśmy wiele ważnych zasad dotyczących prawidłowego żywienia. Posiłkując się najnowszą piramidą żywienia w prosty i przyjemny sposób przekonujemy dzieci dlaczego cukier jest zły, czy podjadanie jest zdrowe i dlaczego tak ważny jest ruch.

OPERETKOWA PETARDA PRZEBOJÓW

2019-10-01 09:58:29, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
UWAGA ZMIANA TERMINU
Z przykrością zawiadamiamy, że z przyczyn niezależnych od organizatora i artystów występ musi zostać przeniesiony na dzień 16 LISTOPADA 2019. Zakupione bilety zachowują swoją ważność. W przypadku chęci zwrotu biletu prosimy o kontakt.

SPÓŁKA Z O.O.

2019-09-27 18:22:02, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Czy myślicie, że produkcja papieru toaletowego z kontrowersyjnymi napisami i nadrukami to przepis na sukces??! Dowiecie się podczas widowiska teatralnego pod tytułem „Spółka z o. o.”, które odbędzie się na deskach Teatru Miejskiego w Jaworze już 25 października o godzinie 18:00. Spółka z o. o. to kolejny spektakl w wykonaniu aktorów z Akademii Młodego Aktora, działającej przy Jaworskim Ośrodku Kultury. Sp. z o. o. to naprawdę czarrrrrna komedia, która rozśmiesza do łez i wciąga w wartką akcję.

Konkursu Piosenki Obcojęzycznej

2019-09-11 10:54:43, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Serdecznie zapraszamy dzieci i młodzież ze szkół powiatu jaworskiego do wzięcia udziału w 8. edycji Konkursu Piosenki Obcojęzycznej, która odbędzie się 23.10.2019 r., o godzinie 10:00 w Teatrze Miejskim.
Konkurs podzielony jest na 2 kategorie wiekowe (10-13 lat i 14-19 lat), a udział w nim mogą brać soliści lub zespoły. Zgłoszenia przyjmujemy do dnia 15.10.2019 r.

OPERETKOWA PETARDA PRZEBOJÓW

2019-08-06 07:38:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
UWAGA ZMIANA TERMINU
Z przykrością zawiadamiamy, że z przyczyn niezależnych od organizatora i artystów występ musi zostać przeniesiony na dzień 16 LISTOPADA 2019. Zakupione bilety zachowują swoją ważność. W przypadku chęci zwrotu biletu prosimy o kontakt.

Diamentowy Jubileusz Ireny Santor

2019-07-10 11:00:00, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Irena Santor, niekwestionowana Pierwsza Dama Polskiej Piosenki, uwielbiana przez kolejne pokolenia słuchaczy, w 2019 roku obchodzi diamentowy jubileusz pracy. Artystka świętować go będzie, wspólnie z Państwem, podczas wyjątkowej trasy koncertowej „Jubileusz. Śpiewam, czyli jestem”.

Koncerty w Legnicy

2019-03-06 09:14:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W związku z nawiązaniem współpracy pomiędzy Jaworskim Ośrodkiem Kultury a Legnickim Centrum Kultury można od dziś nabywać bilety na wydarzenia organizowane przez LCK w kasie naszego Teatru.
szczegóły na www.lck.art.pl
poprzednie - 1 2 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2019