Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia
Informacja okazyjna

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Bezpłatna komunikacja miejska

2019-08-19 20:28:14, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Dodatkowe kursy bezpłatnej komunikacji miejskiej

⬆️Stary Jawor —> TARGOWISKO
1. Starojaworska (Pętla)
2. Cukrownicza
3. Oś. Słowiańskie
4. Starojaworska / Sikorskiego
5. Starojaworska (garaże)
6. kard. Stefana Wyszyńskiego
7. 1-go Maja
8. Targowisko
————————
⬇️ Targowisko –> STARY JAWOR
1. Targowisko
2. Starojaworska (garaże)
3. Starojaworska / Sikorskiego
4. Oś. Słowiańskie
5. Cukrownicza
6. Starojaworska (Pętla)

Program Święta Chleba i Piernika 2019

2019-08-19 20:12:26, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
✅piątek, 23 sierpnia 2019
16:00 // Animacje piekarsko-cukiernicze
17:00 // Kłos & Dąbrowski Big Band
17:05 // „Tajemnice warsztatu piernikarza– odkrywamy i smakujemy” w Muzeum Regionalnym
18:00 // Parada
‼️18:30 // Oficjalne otwarcie XXI edycji ŚCHiP
19:20 // K-DANCE STUDIO I&A Kowalscy
⭐️20:00 // Koncert Tonego Barletty
⭐️21:30 // Koncert zespołu JARY OZ ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY
⭐️22:30 // Koncert zespołu LOMBARD

KOMUNIKAT

2019-08-19 20:02:35, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Ważna informacja dla MEDIÓW / ŚWIĘTO CHLEBA I PIERNIKA 2019 - w sprawie akredytacji prosimy o kontakt z Działem Imprez Jaworskiego Ośrodka Kultury tel. +48 698 667 751 lub e-mail : maja.szatkowska@jok.jawor.pl. Zgłoszenia prosimy kierować w nieprzekraczalnym terminie do 22 sierpnia do godziny 12:00.

KOMUNIKAT

2019-08-13 09:40:21, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
W dniach 23 – 25 sierpnia 2019 r. odbywać się będzie w naszym mieście „Święto Chleba i Piernika” w związku z czym mieszkańcy centrum Jawora napotkają pewne utrudnienia. Na ten okres zamknięte zostaną dla ruchu kołowego ulice w centrum Jawora:


⛔️ Grunwaldzka (od ul. Poniatowskiego);
⛔️ Szkolna;
⛔️ Kościelna;
⛔️ Zamkowa;
⛔️ Klasztorna;
⛔️ Rynek;
⛔️ Staromiejska (od ul. Środkowej);
⛔️ Lipowa.

OPERETKOWA PETARDA PRZEBOJÓW

2019-08-06 07:38:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
OPERETKOWA PETARDA PRZEBOJÓW odbywa się w całej Polsce i Europie, w tym także na deskachJaworskiego Ośrodka Kultury. Za sprawą wspaniałych artystów przeniosą się Państwo do cudownego i wyjątkowego świata operetki i musicalu, pełnego miłości, czułości, wzruszeń, namiętności, gorących pocałunków… Usłyszycie Państwo najpiękniejsze i najznakomitsze melodie muzycznego króla walca Johanna Straussa jak również Emmericha Kalmana, Franza Lehara, Paula Abrahama.

Za siedmioma wiekami

2019-07-23 11:41:55, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Podczas Święta Chleba i Piernika zaplanowane są liczne atrakcje jednym z nich jest spektakl dla dzieci w wykonaniu aktorów z Teatru Rozrywki Trójkąt “Za siedmioma wiekami ” jest nieco uwspółcześnioną w treści, rekonstrukcją komicznego, jarmarcznego widowiska tzw. skomorochów – wędrownych artystów, działających od 12 do 17 wieku na terenach Rusi oraz wschodniej Polski.

Święto Chleba i Piernika w oczach dzieci

2019-07-22 17:57:39, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
I w tym roku serdecznie zapraszamy wszystkie dzieci do wzięcia udziału w konkursie plastycznym pt. Święto Chleba i Piernika w oczach dzieci.

Prace plastyczne można przynosić do 13 sierpnia do Jaworskiego Ośrodka Kultury.

Regulamin konkursu

Niemy Kelner

2019-07-19 16:30:35, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Kompania Teatralna zaprasza Państwa do pokoju w dziwnym hotelu z dwoma co najmniej dziwnymi gangsterami, gdy na zewnątrz zaczai się świat w postaci tajemniczego „dyspozytora”. Jakże eksploatowany obecnie, zapowiadany już dawno przez Orwella, wszechobecny Wielki Brat.
Para typów podejrzanego autoramentu to intrygujący motyw zarówno filmowy jak i literacki. U Becketta: Vladimir i Estragon, u Quentina Tarantino?

Diamentowy Jubileusz Ireny Santor

2019-07-10 11:00:00, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Irena Santor, niekwestionowana Pierwsza Dama Polskiej Piosenki, uwielbiana przez kolejne pokolenia słuchaczy, w 2019 roku obchodzi diamentowy jubileusz pracy. Artystka świętować go będzie, wspólnie z Państwem, podczas wyjątkowej trasy koncertowej „Jubileusz. Śpiewam, czyli jestem”.

Andrzej Poniedzielski

2019-05-29 21:00:24, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Zapraszamy do Teatru na występ znanego i lubianego artysty Andrzeja Poniedzielskiego. W programie inteligentna satyra, humor, piosenki w tematyce KOBIETA - MĘŻCZYZNA.

Andrzej Poniedzielski - satyryk, humorysta, poeta, aktor, autor tekstów piosenek min. dla Grzegorza Turnaua, Edyty Geppert, Seweryna Krajewskiego. Mistrz Mowy Polskiej, Ambasador Polszczyzny.

13 września o godzinie 18.00
Bilety w cenie 65,00 zł
poprzednie - 1 2 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2019