Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia
Informacja okazyjna

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Ogólnopolski Konkurs Recytatorski 2020

2020-02-17 11:29:32, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Jaworski Ośrodek Kultury zaprasza do udziału w 65.Ogólnopolskim Konkursie Recytatorskim, którego organizatorem jest działające od ponad 100 lat Towarzystwo Kultury Teatralnej w Warszawie.
Konkurs skierowany jest do młodzieży ze szkół ponadpodstawowych i osób dorosłych.
Konkurs odbywa się w czterech turniejach: poezja śpiewana, teatr jednego aktora, recytacja, wywiedzione ze słowa.

Kabaret pod Wyrwigroszem

2020-01-15 06:48:33, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Serdecznie zapraszamy na jubileuszowy program Kabaretu pod Wyrwigroszem, występ odbędzie się w Teatrze Miejskim w dniu 8 marca o godzinie 16.00.

Kabaret pod Wyrwigroszem ma 25 lat! Z tej okazji wyrusza w wielką trasę koncertową po Polsce i zagranicy. W dwugodzinnym programie przypomniane zostaną widowni najlepsze skecze, monologi i piosenki. A nazbierało się ich trochę! Niewątpliwie pojawi się na scenie dawno niewidziana, legendarna Rodzina Kresowiaków!

Ferie z pająkami

2019-12-16 18:01:07, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy Państwa, na ferie zimowe z pająkami. Wystawa czynna będzie czynna od 18 lutego do 1 marca 2020 w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa (ECMEN), ul. Parkowa 5, Jawor.

Kontakt w sprawie wystawy i rezerwacja wycieczek dla grup szkolnych: Maciej Kuta 883733534.

Ceny biletów: normalny: 15 zł, ulgowy: 10 zł, grupa szkolna: 8 zł od ucznia, rodzinny: 40 zł (2 + 2), dzieci w wieku do 4 lat – wejście gratis. Bilety do kupienia przy wejściu na wystawę.

XXV edycja Dolnośląskiego Konkursu Recytatorskiego PEGAZIK

2019-11-04 12:23:31, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zapraszamy do wzięcia udziału w XXV edycji Dolnośląskiego Konkursu Recytatorskiego PEGAZIK.
Konkurs ma charakter wieloetapowy i podzielony jest na grupy wiekowe:
a) młodsi – klasy IV, V, VI – uczniowie szkół podstawowych,
b) starsi – klasy VII, VIII szkoły podstawowej.

Eliminacje Konkursu odbędą się w Teatrze Miejskim w Jaworze:

27.02.2020 r. – etap miejski w Jaworze godz. 9:00
Termin nadesłania kart zgłoszeń do 25.02.2020 r.

Koncerty w Legnicy

2019-03-06 09:14:52, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
W związku z nawiązaniem współpracy pomiędzy Jaworskim Ośrodkiem Kultury a Legnickim Centrum Kultury można od dziś nabywać bilety na wydarzenia organizowane przez LCK w kasie naszego Teatru.
szczegóły na www.lck.art.pl

INFORMACJA

2018-02-01 15:44:20, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Informujemy, iż osoby mające problemy z poruszaniem się, które chcą zakupić bilety wstępu na imprezy organizowane w Jaworskim Ośrodku Kultury, mogą powyższy fakt zgłosić w Biurze Obsługi Klienta Urzędu Miejskiego (stanowisko nr 1), które znajduje się na parterze Teatru Miejskiego. W takim przypadku pracownik JOK pomoże w załatwieniu sprawy. Jednocześnie zachęcamy do rezerwacji biletów poprzez stronę internetową www.jok.jawor.pl, dokonania płatności przelewem i odbioru biletu tuż przed imprezą.
poprzednie - 1 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2020