Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia
Informacja okazyjna

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Wiosna w kapeluszu - konkurs plastyczny

2021-02-17 15:07:58, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Zapraszamy do składania prac w konkursie plastycznym "Wiosna w kapeluszu".
Wykonaj własnoręcznie oryginalne nakrycie głowy/kapelusz, zrób zdjęcie swojej pracy i wyślij do nas do 17 marca br. na adres: imprezy@jok.jawor.pl
Prosimy o zapoznanie się z regulaminem i wysłanie kompletnego zgłoszenia - zdjęcie + metryczka zawierająca informacje o autorze.
Regulamin i karta zgłoszenia do pobrania

Walentynkowy Weekend z Jaworskim Ośrodkiem Kultury

2021-02-11 15:02:20, dodał: Joanna, kategoria: teatr
walentynki z jok
szczegóły na plakacie. Zapraszamy na nasz Facebook

Miłosna Piosenka - muzyczna pocztówka

2021-02-10 13:03:30, dodał: Joanna, kategoria: teatr
muzyczna poczta jok
Jeśli Wy też nie możecie spać i jeść z miłości, to warto do niej/niego napisać. Najlepiej muzyczną pocztówkę dzięki Walentynkowej Muzycznej Poczcie JOK. Wystarczy wysłać do nas dedykację na Messenger i link do piosenki z You Tube, a my opublikujemy ją dla Was w niedzielę, 14 lutego w godzinach 14:00-16:00. Odwagi! P.S.: zawsze można przesłać anonima, tylko czy życie nie jest za krótkie...?:)

konkurs - ZAPROJEKTUJ OFICJALNĄ KARTKĘ WIELKANOCNĄ GMINY JAWOR 2021

2021-02-04 11:55:24, dodał: Joanna, kategoria: teatr
plakat
Zapraszamy dzieci i młodzież do udziału w gminnym konkursie plastycznym na świąteczną kartkę wielkanocną. Nabór prac trwa do 4 marca 2021 r. Konkurs przebiega drogą internetową. w każdej z kategorii:
kategoria I: przedszkole
kategoria II: I-III klasy szkoły podstawowej
kategoria III: IV-VIII klasa szkoły podstawowej

REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO „DAMĄ BYĆ”

2021-02-04 09:25:19, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Plakat Konkursu Fotograficznego "Damą Być"
Konkurs skierowany jest do kobiet i jego tematyką jest wizerunek kobiety. Jest to konkurs na wykonanie fotografii przedstawiającą kobietę, a inspiracją ma być postać kobiety z obrazu. Interpretacja może być dowolna; można odwzorować obraz i stylizację lub można zaproponować coś bardziej odbiegającego od oryginału.

Zasięg konkursu: powiat jaworski.

Wyniki gminnego konkursu plastycznego "Anielskie Anioły"

2020-12-09 11:56:56, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Z ogromną satysfakcją i przyjemnością ogłaszamy wyniki gminnego konkursu plastycznego pn. Anielskie Anioły

Wyniki konkursu - Świąteczna Kartka Bożonarodzeniowa

2020-11-20 12:36:23, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
Szanowni Państwo, drogie Dzieci ! Z ogromną przyjemnością i satysfakcją ogłaszamy wyniki konkursu plastycznego na ŚWIĄTECZNĄ KARTKĘ BOŻONARODZENIOWĄ.

"Jaki Znak Twój?" - wyniki konkursu

2020-11-11 11:19:31, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Mamy przyjemność ogłosić wyniki konkursu plastycznego "Jaki znak Twój?" w 102. rocznicę odzyskania niepodległości przez Polskę.

Jaworska Kartka Bożonarodzeniowa - konkurs plastyczny

2020-11-10 12:15:14, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Zapraszamy do udziału w konkursie plastycznym na ŚWIĄTECZNĄ KARTKĘ BOŻONARODZENIOWĄ. Zdjęcia prac należy przesyłać do dnia 19.11.2020 r. na adres: imprezy@jok.jawor.pl

Konkurs Plastyczny pn." Anielskie Anioły"

2020-11-06 13:46:15, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Jak co roku zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych do wzięcia udziału już w VIII edycji konkursu plastycznego pn. “Anielskie Anioły”.
poprzednie - 1 2 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2021