Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Nie pokazuj więcej tego ostrzeżenia
Informacja okazyjna

Regulamin rezerwacji biletów


Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, iż:
Administratorem danych osobowych jest Jaworski Ośrodek Kultury, Rynek 5, 59-400 Jawor. Powołano Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym można się kontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: iod@jawor.pl. Dane osobowe klientów korzystających z usługi rezerwacji biletów on-line przetwarzane są wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym do realizacji omawianej usługi i nie będą udostępniane innym odbiorcom. Podanie danych osobowych przez klienta korzystającego z usługi rezerwacji biletów on-line ma charakter dobrowolny. Oznacza to, że klient nie ma obowiązku podawania swoich danych osobowych, jednakże z zastrzeżeniem, że w takim przypadku skorzystanie z systemu rezerwacji biletów w systemie on-line nie będzie możliwe. Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także możliwość wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
Dokonując rezerwacji biletów on-line wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w tym celu.

Zapoznałem się z regulaminem

top
Rezerwuj bielty

Ławeczka w słońcu

2021-10-14 08:30:56, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
„Ławeczka w słońcu” najnowsza komedia w amerykańskim stylu.
Premierowa komedia wielkiego przeboju amerykańskiej sceny teatralnej. Autor Ron Clark.
Dwóch to – co się czubią, ale lubią – regularnie przesiaduje na ławeczce w uroczym parku. I choć różni ich niemal wszystko, to łączy wieloletnia przyjaźń. Szorstkie relacje Harolda i Alfreda są źródłem przekomicznych scen i zabawnych puent. Jeden to rozmemłany księgowy, który na wszystko narzeka, drugi – podstarzały lowelas kochający życie.

Halloween - Warsztaty

2021-09-30 10:37:56, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
Halloween
Zapraszamy wszystkie zainteresowane dzieci na warsztaty związane z tematyką Halloween, które odbędą się 29 października o godzinie 17:00 w Europejskim Centrum Młodzieży Euroregionu Nysa. Warsztaty są płatne 20 złotych od osoby, zapisy pod numerem telefonu 76 870 28 78 lub w siedzibie Jaworskiego Ośrodka Kultury.

warsztaty OPENART

2021-09-28 13:15:37, dodał: Joanna, kategoria: ecmen
Zapraszamy na bezpłatne interdyscyplinarne warsztaty. Ilość miejsc jest ograniczona dlatego już dziś zachęcamy do zapisów pod numerem telefonu JOK: 76 870 28 78. Zajęcia odbywają się w Klubie Artkadnia, Rynek 16 o godzinie 16:00 w dniach:


Babski Comber czyli Biwakowe Lowe

2021-09-28 11:15:33, dodał: Joanna, kategoria: teatr
babski Comber czyli Biwakowe Lowe
Już 23 października o godzinie 18:00 w Teatrze Miejskim w Jaworze świetny dramatopisarski debiut Marty Marzęckiej-Wiśniewskiej, aktorki Teatru Żelaznego. Babski Comber to znakomita, wartka komedia o dążeniu do szczęścia, miłości w różnych jej odsłonach oraz naszych codziennych śmiesznostkach i słabostkach. Zapraszamy do nabycia biletów w cenie 50 zł. na stronie www.jok.jawor.pl w zakładce rezerwacja biletów.

Kabaret Młodych Panów - To jest chore

2021-09-23 18:42:04, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
"To jest chore" - najnowsza propozycja Kabaretu Młodych Panów, jak każdy ich program, dotyka kwestii społecznych, tego z czym spotykamy się na co dzień.
"To jest chore" mieści się w ramach wszystkiego, co może zaistnieć w szeroko rozumianych relacjach międzyludzkich, a co odbiega od normy. Idąc dalej, jest o tym, co nienormalne, bezsensowne i absurdalne w naszej codzienności.

Sekcje JOK 2021/2022

2021-09-22 10:55:15, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Zapraszamy do zapisów na sekcje i zajęcia prowadzone w Jaworskim Ośrodku Kultury od października 2021 do końca czerwca 2022 roku.
Więcej informacji pod numerem telefonu tel. (76) 870-28-78. Trwają zapisy na wszystkie sekcje. Zapraszamy do siedziby Jaworskiego Ośrodka Kultury.

Koncert operetkowy – Ze Straussem przez Wiedeń

2021-09-22 07:55:27, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: teatr
Cudowna muzyka, przepiękne głosy, wspaniali instrumentaliści i wyjątkowy klimat - to wszystko już wkrótce w Teatrze Miejskim w Jaworze!
13 listopada 2021, godz. 17.00
Teatr Miejski w Jaworze

,,Kosmolenie ratują Ziemię" - ekologiczny spektakl teatralny.

2021-09-21 09:53:21, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na ekologiczny spektakl „Kosmolenie ratują Ziemię” . Porusza on niezwykle ważne tematy dotyczące ochrony naszej planety. Bilety do nabycia na stronie www.jok.jawor.pl w zakładce rezerwacja biletów bądź w kasie JOK. Bilet ulgowy kosztuje 15 złotych, natomiast normalny 20 złotych.

Powiatowy Konkurs Piosenki Obcojęzycznej - edycja 10.

2021-09-09 12:50:34, dodał: Joanna, kategoria: teatr
Serdecznie zapraszamy dzieci i młodzież z powiatu jaworskiego do wzięcia udziału w 10. edycji Konkursu Piosenki Obcojęzycznej, która odbędzie się 29.10.2021 r., o godzinie 10:00 w Teatrze Miejskim w Jaworze.

CUDOWNA TERAPIA

2021-06-28 10:18:41, dodał: Paweł Opaliński, kategoria: ecmen
Zamiast do gabinetu zapraszamy do teatru na Cudowną Terapię! Na spektakl o przewrotnych losach małżeństwa, które decyduje się na terapię u psychoterapeuty. Kryzys może przyjść znienacka, nawet po kilkunastu wspólnie przeżytych latach. Co wtedy? Leki na uspokojenie? Nie, mamy inną propozycję! Wyrzucamy tabletki, syropy i maści, a w zamian aplikujemy troje znakomitych aktorów, błyskotliwy tekst i zaskakującą inscenizację.
poprzednie - 1 2 - następne       pokaż listę
Jaworski Ośrodek Kultury 2021